CAMPUS NAHON

02 687 74 83

CAMPUS LIPSIUS

02 687 82 46

Inschrijvingen 2e - 7e jaar

Welkom en hartelijk dank voor jullie interesse in het Sint-Martinuscollege in Overijse (SMO). 

Omdat het heel moeilijk is vooraf in te schatten in welke richtingen er plaats zal zijn, werken we met een aanmeldingsprocedure.

De leerlingen die nu op onze school zitten, maken op 30 juni een studiekeuze naar volgend schooljaar toe. Op dat moment weten we in welke richtingen er nog plaats is. Daarom kunnen we pas overgaan tot een definitieve inschrijving na 30 juni.

Ook zal je zoon of dochter pas eind juni weten welk attest hij of zij heeft behaald en dus aan welke toelatingsvoorwaarde hij of zij voldoet.

Je kan vanaf nu een aanmelding doen voor (de richtingen die wij aanbieden van) het 2e tot het 7e jaar (zie de knop onderaan).

Indien de capaciteit het toe laat wordt jouw aanmelding omgezet in een voorlopige inschrijving, onder voorbehoud van het behaalde attest.

Indien je ons voor 2 juli het juiste attest bezorgt via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bent je zeker van je plaats en kunnen we overgaan tot een definitieve inschrijving.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.sintmartinusscholen.be/

logo ft

Het Sint-Martinuscollege Overijse staat voor kwaliteitsvol onderwijs in een open zorgzame, Nederlandstalige school, die vanuit christelijke waarden, in openheid en dialoog met alle betrokkenen, jongeren laat groeien tot creatieve, kritische en geëngageerde mensen.

CAMPUS LIPSIUS
1e en 2e graad
CAMPUS NAHON
3e graad
Sint-Martinuscollege Overijse · Schoolreglement · Privacy · Aanmelden