CAMPUS NAHON

02 687 74 83

CAMPUS LIPSIUS

02 687 82 46

Aanmelden eerstejaars schooljaar 2021-2022 start op 29 maart om 14.00 uur

Maandag 29 maart om 14.00 uur gaan we van start met het aanmelden voor de eerstejaars (https://start.aanmelden.school/) t.e.m. maandag 26 april 14.00 uur. Vanaf dan kunnen de ouders hun kind(eren) aanmelden. ​Het tijdstip van aanmelden heeft geen belang.​ Er wordt geen rekening gehouden met chronologie van aanmelden.
Hoewel chronologie van aanmelden geen rol speelt, kiezen er toch veel ouders voor om onmiddellijk aan te melden na de opening. ​Dit zou voor vertragingen kunnen zorgen.​ We raden dus aan om zo gespreid mogelijk aan te melden.

Broers en zussen, stiefbroers en -zussen, halfbroers en -zussen, andere kinderen die op het zelfde adres wonen van leerlingen die nu inschreven zijn in SMO en kinderen van het personeel hebben voorrang. Deze ​voorrangsgroep​ moet ​eerst aanmelden​ zoals alle kinderen zonder voorrang.

Vrije inschrijvingen 1e jaars gaan van start op 10...
Virtuele rondleiding op SMO campus Lipsius

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.sintmartinusscholen.be/

logo ft

Het Sint-Martinuscollege Overijse staat voor kwaliteitsvol onderwijs in een open zorgzame, Nederlandstalige school, die vanuit christelijke waarden, in openheid en dialoog met alle betrokkenen, jongeren laat groeien tot creatieve, kritische en geëngageerde mensen.

CAMPUS LIPSIUS
1e en 2e graad
CAMPUS NAHON
3e graad
Sint-Martinuscollege Overijse · Schoolreglement · Privacy · Aanmelden