CAMPUS NAHON

02 687 74 83

CAMPUS LIPSIUS

02 687 82 46

Fietsencontrole op 17 januari 2020

Voor de tweede maal dit schooljaar was er voor de leerlingen van de eerste en tweede graad van het Sint-Martinuscollege een (onaangekondigde) fietsactie.

Die vond plaats op vrijdagochtend 17 januari. Er werden honderddertig fietsen gecontroleerd. De verlichting, remmen, bel en reflectoren werden nagekeken door een groepje leraars en opvoeders. Ook werd er genoteerd wie een fietshelm en fluohesje droeg. De leerlingen van wie de fiets volledig in orde was, werden beloond met een koekje en iedereen werd getrakteerd op een beker warme chocolademelk. Zo werd het een gezellig chocomoment!

Een aantal fietsen waren jammer genoeg niet in orde. Die leerlingen kregen een bericht toegestuurd. Zo kunnen ze herstellen wat defect is.

Dergelijke acties blijven noodzakelijk. Fietsers vormen immers een kwetsbare groep in het verkeer, vooral tijdens de donkere wintermaanden!

CuLt 2020: GEVAL 52
Quiz Italiëreis zaterdag 8 februari 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.sintmartinusscholen.be/

logo ft

Het Sint-Martinuscollege Overijse staat voor kwaliteitsvol onderwijs in een open zorgzame, Nederlandstalige school, die vanuit christelijke waarden, in openheid en dialoog met alle betrokkenen, jongeren laat groeien tot creatieve, kritische en geëngageerde mensen.

CAMPUS LIPSIUS
1e en 2e graad
CAMPUS NAHON
3e graad
Sint-Martinuscollege Overijse · Schoolreglement · Privacy · Aanmelden