CAMPUS NAHON

02 687 74 83

CAMPUS LIPSIUS

02 687 82 46

Fietsencontrole SMO

VERKEERSACTIES SINT-MARTINUSCOLLEGE OVERIJSE

Veiligheid in het verkeer is een prioriteit voor het Sint-Martinuscollege. Daarom organiseerde de school twee verkeersacties tijdens de maand september.

Op 3 september kwam de politie langs op school. De eerstejaars kregen uitleg over de technische uitrusting van de verschillende types fietsen. Ook de schoolroute, de gevaarlijke punten rond de school en aan de schoolingang, knelpunten en moeilijkheden werden met de leerlingen besproken.

Een tweede actie vond plaats op 17 september. Toen werden de verlichting, reflectoren, remmen en bel gecontroleerd bij alle leerlingen die die dag met de fiets kwamen. En dat waren er 249! Zij kregen een kleine beloning. De anderen kregen via smartschool een bericht met de vraag om alles zo snel mogelijk in orde te brengen. Er werd ook nagegaan wie een helm en fluohesje aanhad, want dat is (in samenwerking met de ouderraad) nog steeds een actiepunt.

Maquettes van de leerlingen van het 2e jaar
Paella-avond op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.sintmartinusscholen.be/

logo ft

Het Sint-Martinuscollege Overijse staat voor kwaliteitsvol onderwijs in een open zorgzame, Nederlandstalige school, die vanuit christelijke waarden, in openheid en dialoog met alle betrokkenen, jongeren laat groeien tot creatieve, kritische en geëngageerde mensen.

CAMPUS LIPSIUS
1e en 2e graad
CAMPUS NAHON
3e graad
Sint-Martinuscollege Overijse · Schoolreglement · Privacy · Aanmelden